mandag 12. september 2011

Vel overstått helg

Ja, og så nærmer det seg mandag og ny uke for fult igjen.

Det er så godt med helg, men jammen går den kjapt. Denne helgen har jeg til og med fått gjort litt.
Fredagen brukte jeg til innekos i regnet med et glass vin og to. Da heklet jeg en baggy lue av restegarn jeg hadde liggende. Ble ikke helt fornøyd med fasongen, men den funker fint som arbeidslue (jobber i barnehage så luer trenger jeg alltids). Likte godt fargene sammen, de ble jo faktisk kjøpt til ulike prosjekter...



Lørdagen var jeg barnevakt for verdens deiligste tantebarn, Og da de var lagt var det film på tv`en og nytt alpakka garn i rosa og hvitt som gjaldt. Resultatet ble en søt lue i strl.50. Tror jeg har lagt min elsk på dette deilige, dog dyre, garnet. Ser for meg at det blir mange alpakke luer under juletrærne rundt omkring i år...:)


Søndag var en sove lenge dag for meg. Så har det vært besøk av søsto, bake karbo knekkebrød og lære meg å hekle blomst til å pynte luer. Sistnevnte brukte jeg noen forsøk på men endte opp med en jeg er fornøyd med.

Øvelse gjør mester...:)





mandag 5. september 2011

Du store alpakka

Da er endelig luen jeg begynte på med lilla alpakka garn ferdig. Den var bare super deilig på. Og synes lilla fargene ble ganske så fine sammen.


Har også laget en navnelue til nevøen min. Der lurer jeg på om jeg skal lage en brun dusk på toppen. Tror det kan bli fint. Luen er laget av easy SandnesGarn. Skikkelig tjukt og deilig.


Måtte ha tungen beint i munnen de første rundene, men etterhvert så gikk det strålende å hekle bokstav mønster.
Er faktisk sånn at mine to andre nevøer skal få hver sin også tenkte jeg...:)

Så da har jeg litt å holde på med fram over. Nå kan høsten og ruskeværet bare komme...